nedeľa 10. mája 2015

Unboxing # 16

Ja viem... Už viackrát som si predsavzala, že žiadne knihy nekúpim. A zase som to porušila. Asi najlepší spôsob ako nenakupovať knihy, nebude odobratie kreditnej karty (však sa dá nakupovať aj na dobierku, tam karta ani potrebná nie je), ale dám si zablokovať internet. Respektíve jednu internetovú stránku, na ktorej míňam najviac peňazí. A ešte aj poštovné zdarma mi tam dali, ach jaj. Vedia, čo robia :-D
Tentoraz prišli dva balíčky, ale ja ťava, nafotila som ich zvlášť. Až keď som stiahla fotky do notebooku, zistila som, že som mohla spraviť jednu peknú, úvodnú spoločnú fotku. Čo už.
Čože to je? Niekto podľa obálok už asi tuší...
Prvou knihou je kniha k filmu Bathory - Alžbeta Báthoriová - Oběť, nebo vrah? Báthoryčku celkovo ako historickú postavu nemusím, ale kniha o filme ma zaujala, respektíve ani film som poriadne nevidela celý, nejako stále nevyšiel čas. A Saeculum som plánovala kúpiť už dlhšie. Apropo, trochu sa bojím tej hrúbky knihy v brožovanej väzbe. Má ju niekto v zachovalom stave, alebo po prečítaní z nej vzniklo šalátové vydanie?
Druhý balíček bol menší na šírku, ale hrúbkou nijako nezaostával za prvým.
Kto už vie? :-D
ÁNO, ÁNO, áno, prišiel mi ďalší diel Bratrstva Černé dýky, konkrétne Král. Šťastím sa "tetelím" a "rochním", už len si nájsť čas na čítanie.

2 komentáre:

  1. Miluji, když mi přijdou balíčky s knihami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, a veľmi. Len keby bolo viac času na čítanie, poslednú dobu mi chodí priveľa kníh, budem sa musieť začať krotiť :-( (A to v stredu cestujeme do Prahy na akože welness pobyt, ale pre mňa skôr na Svet kníh, manžel ma už prizabije :-D )

      Odstrániť