štvrtok 23. júla 2015

Unboxing # 19

Vzhľadom na to, že je leto, čas kúpalísk (nie žeby som na neho chodila každý deň), čas zmrzlín (ani tú nemám každý deň), čas horúčav (áno, parím sa doma), naozaj nechápem, ako to, že som bez peňazí. Ledva, ledva sa mi podarilo naškrabať na jeden balíček a to nevravím, že som si objednala aj Knihobita, a ani len netuším, kto ho zaplatí, ach jaj.
Tentokrát sa u mňa objavil balíček zo stránky megaknihy.sk. Super zabalený, poistený zo všetkých strán. A s nálepkou o ekologickom balení nalepenom na vrchu balíčka.
Ja viem, podľa tejto fotky ešte neviete o čo ide. Takže sa nepýtam. Lebo ani ja by som netušila, čo môže byť tak umne zabalené do bublinkovej fólie. A myslím, že otázky typu: "hádaj, čo to je" sú zbytočné. Lebo odpoveď by bola: "Len ten hore vie." :-)
A tu už je obsah v celej svojej kráse. Vampýrska akadémie v špeciálnom filmovom vydaní od Richelle Mead ma sklamala. Okrem toho že je viazaná, je tam asi 8 strán s fotkami a na vrchu má filmovú obálku, ide o prvý diel série, ktorú už mám doma, a nič nové mi nedala. Čo už.
Kniha Hněv je už 4-tým dielom zo série Padlí andělé od J.R.Ward. Túto autorku ja môžem.
Keďže mám rada knihy o upíroch, knihu Vlčí pramen: Proměna som chcela mať doma už dávno. Ale stále bola nejako vypredaná, či nedostupná. Konečne sa mi ju teda podarilo kúpiť. Autorkami sú Nancy Holder a Debbie Viquié.
A dostala som aj záložku s ovečkami, ktorú som už tiež obdivovala na iných blogoch a nálepku Milujeme čtení.

A až teraz sa môžem spýtať. Poznáte? Čítali ste? Máte doma? Čo tak odpoveď napísať do komentára? :-)

2 komentáre:

  1. Moc pěkné knížky :) Hlavně Vampýrská akademie ,ale víc se mi líbí to normální vydání, ne filmové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne, brožované je krajšie a v tomto som očakávala viac fotiek, prípadne nejaké info z natáčania, aspoň 5 strán :-(

      Odstrániť