pondelok 23. marca 2015

Unboxing # 8

... alebo, konečne prišiel obrovský MEGA balík :-)
Áno, áno, zase som o rok staršia, vraj o rok múdrejšia (no neviem), ale naisto viem, že mám o rok viac radostí i starostí, a hlavne o rok viac skúseností. Vek by som prezrádzať nemala, veď som dáma, ale podľa môjho otca mám polovicu života za sebou, hm...
V každom prípade, mám potom ešte polovicu života pred sebou a prečo ho nestráviť čítaním? Moja mamka to zobrala doslovne a tento nádherný balíček celý objednala preplatila len pre mňa :-D
Veľká krabica, neskutočne ťažká - 11kg. Normálne sa čudujem čo v nej je. Tak poďme na to.

Prvé poschodie - Údolí Tyrannosaura som si chcela prečítať už dávnejšie, zaujala ma anotácia. Krvavá romanca patrí do série, kde 2 knihy už mám. Noční záře vyzerala zaujímavo a s Ohnivou hvězdou som sa trochu sekla, podľa anotácie je síce detskejšia, ale až teraz som zistila že je to 3.diel.
Druhé poschodie - patrí dielovým knihám, kde prvé časti už vlastním a keďže som už spomínala že dielové knihy rada čítam spolu a naraz, musela som ich mať.
Tretie poschodie - kniha zo série Luxus je síce 4 v poradí a doma ma čaká len 1 a 2 diel, ale bola za super cenu, takže teraz mi treba už len zohnať 3 časť. Sága Stmívaní začala ten môj objednávací ošiaľ (ak nepočítam mamin prísľub že to preplatí). Túto knihu som musela mať! Power play vyzerala zaujímavo, ak ma nebude baviť tak ju posuniem ďalej.
Štvrté poschodie - Od Dana Wellsa som čítala Potomkov a tí boli super, ale až teraz som zistila že Já, monstrum je 2.diel inej série, takže opäť musím dokúpiť diel prvý. Odveď mě domú je kniha o láske dvoch spoločenských vrstiev a vyzerá super, na tú sa fakt teším. Vymítač duchú je opäť zo série kníh, ktoré ale boli v akcii všetky, tak som ich samozrejme musela aj všetky vziať.
Detektívky veľmi nečítam, skôr ma bavia trillery, ale Sběratel nevěst vyzerala podľa anotácie na pomedzí, tak vyskúšam. A kniha Zavři oči vyzerá na nejakú duchárinu.
Piate poschodie - Upíra Lestata ani nemusím obhajovať prečo som ho objednala, taktiež Karanténa je teraz dosť čítaná a rezencovaná a Lovec duchú - sériovka. Ešte stále nie sme na konci. :-)
Šieste pochodie - nad knihou Rozdělená srdce som premýšľala už dávnejšie, a keď sa vyskytla v dobrej cene, tak som ju vzala. Taktiež ma zaujala anotácia ku knihe Elixír a Vládce duchú patrí do novej série, ktorá tiež vyzerá zaujímavo.

A tu sú všetky krásky = narodeninové darčeky pokope. Inak, nedávno som si uvedomila, že v slovenčine a češtine pri čítaní nerobím rozdiely, čítam knihy zaradom a častokrát až keď ju dočítam, mi dôjde, že nebola písaná v slovenčine (ešte keby som tak vedela po anglicky alebo po nemecky tak čítať).

A čo vy? Čítali ste niečo z toho? Máte doma, nemáte, chcete kúpiť?

4 komentáre:

  1. Rozdělaná srdce mi prišlo fakt, fakt, fakt zlé. Uvidínm, čo na to povieš ty :D Inak som nečítala nič :D Ale na sériu Luxus sa chystám, zatiaľ mám doma dva diely, ale Prozření mi ešte chýba. A keď to má také dokonalé obálky... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, obálky sú krásne :-) Ale celkovo tie série ktoré sa vydávajú v Čechách si dávajú záležať na obálkach či formáte.

      Odstrániť
  2. No pěkný balík, Trilogie Chaos se mě osobně moc líbila a nad Údolím Tyranosaura a Karanténou jsem při své nedávné velké objednávce uvažovala ale nakonec jsem si vybrala knihy jiné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som vyberala všetko, na čo som natrafila :-) Len škoda, že to poštovné na Slovensko je mega drahé, pri tomto balíku vyšlo okolo 13€, za čo som mohla mať ďalších 5-6 kníh :-(

      Odstrániť