pondelok 28. marca 2016

Unboxing # 26

Pravdu povediac som očakávala, že tento mesiac budem rozbaľovať viac balíčkov. Nielen preto, že som mala narodeniny, ale hlavne som sa tešila na marcové výpredaje, akcie a celkovo na mesiac plný kníh. Na moje veľké sklamanie, buď tie výpredaje nestáli za to, alebo v nich boli knihy, ktoré už doma mám. Aspoň som trochu ušetrila, no :-)
I tak som si objednala dva balíčky. V prvom - tom menšom napravo, sa nachádza len jedna knižka, objednaná cez bazár na FB a v druhom taká malá zásielka z mojej obľúbenej stránky kniha.sk (zase im robím reklamu, už si to budem zapisovať a potom im to spočítam, chi-chi).
Kto to tuší? Kto to vie?
Túto knihu som mala v hľadáčiku už dlhšie, páčila sa mi anotácia, vzhľad knihy a keď som ju našla na bazáre, jednoducho som si musela aspoň niečo kúpiť, keď už je ten mesiac knihy.
A ukážka z druhého balíčka. Tá zelená kniha je pre môjho malého a má vcelku zaujímavé ilustrácie, takže si ju budeme čítať pred spaním.
No a tu ich pekne vidieť všetky tri. Zajatci z pravěkého moře sú zo série o obrovskom megalodonovi - prehistorickom žralokovi a prvý diel bol že fúúha. Čeľuste ja môžem. Ale len v knihe. Priamo v mori by som sa asi dosr*** - presne to!
Drevený zámoček je spomínaná zelená kniha pre Lukáška.
A Čierny ľad som tiež zaregistrovala dávnejšie. Podľa anotácie to vyzerá veľmi zaujímavo, tak som si ho prihodila k objednávke.

A čo vy? Poznáte tieto knihy? Čítali ste ich? Dajte mi vedieť do komentára :)

1 komentár:

  1. Žádnou z těch knih jsem nečetla.Zaujala mě kniha Zajatci z pravěkého moře. Určitě si ji přečtu. Podobnou tématiku mám moc ráda !

    OdpovedaťOdstrániť