piatok 9. júna 2017

Unboxing # 28

Už veľmi dlho som nepridávala články tohto typu. Buď som nemala čas nafotiť balíček, alebo som knihy nakupovala cez osobný odber, alebo som balíček musela rýchlo rozbaliť a schovať, aby som s tými mojimi objednávkami nebola až taká nápadná :-)
K tomuto unboxingu musím poznamenať pár vecí. Nečítam knihy v angličtine. Ani v nemčine, ruštine či inom svetovom jazyku. Jednoducho som na jazyky ľavá a keď rozdávali schopnosti lingvistom, pravdepodobne som stála v nejakom inom rade a do tohto som sa ani nedostala.
Práve z tohto dôvodu ma zahraničné knihy nejako neberú, nerozumiem im, a povedzme si na rovinu, čisto obrázkové knihy si môžem kupovať aj u nás v Košiciach, nepotrebuje ich v anglickej či japonskej verzii.
Aj tu mám však jedno ALE...
ALE keď narazím na knihy o Marilyn Monroe - stáva sa zo mňa zberateľ a je mi úplne jedno, či tú knihu niekedy prečítam, stačí mi ju len listovať, kochať sa ňou, preštudovať fotografie, sem-tam porozumieť nejakej vete a som happy.
Preto, keď som narazila na stránku www.betterworldbooks.com, najprv som neverila vlastným očiam. Knihy za 3-4-5-viac $ ... to ako vážne? Aj také, ktoré u nás stoja vyše 20€? Rozhodla som sa teda vyskúšať fungovanie tejto stránky. Objednala som si dve knihy o Marilyn Monroe, poštovné bolo zdarma (až z Ameriky na Slovensko) a vyšlo ma to všetko na necelých 15€.
Obe mali v popise slovo USED, čo značilo, že môžu byť trochu poškodené, pokrivené alebo natrhnuté. Obe ma však veľmi prekvapili. Ak by na sebe nemali nálepky knižice, čo znamenalo, že boli vyradené z fondu, ani by som na to neprišla. Jedna mala trochu ťuknutý horný roh (veľmi miniatúrne) a druhá natrhnutú stránku (dúfam, že to vidno dobre na fotke).
Inak vyzerajú plne úžasne a ja som fakt nadšená. Za seba teda stránku hodnotím veľmi dobre. A už obzerám, čo by sa mi odtiaľ ešte hodilo :-)

1 komentár:

  1. Ja milujem BWB, najčastejšie objednávam práve odtiaľ a to neraz aj novinky za 3-5 dolárov. Hardcovery v skvelom stave. <3

    OdpovedaťOdstrániť