štvrtok 28. januára 2016

Unboxing # 24

Moja knižná závislosť nadobúda obrovské rozmery. Rozmery, ktoré sú pomaly neviditeľné voľným okom a nedajú sa obsiahnuť rukami. Aspoň takými rozmermi, ako mal tento obrovitánsky balík, ktorý mi prišiel z megakníh.
Po otvorení na mňa vybalil množstvo pukacieho materiálu (alebo ako sa tomu hovorí) a pod tým všetkým boli knihy.
A keďže som veľký knihomoľ, ktorý nevie odolať, foťák letel do kúta a ja som vybaľovala a vybaľovala a zabudla všetko to vybaľovanie nafotiť. Takže tak :-)
Preto pridávam len spoločnú fotku. Výpredaj vydavateľstva Baronet som zaregistrovala ešte minulého roku a všetky knihy som našla v tej ich super cene, ktorú ponúkali, aj na stránke megaknihy.sk. Preto som tento rok čakala, či bude niečo podobné a veľmi ma potešilo, že Baronet a zároveň Megaknihy neklamali.
Priznávam, myslela som aj na moju mamu, ktorá je taktiež veľkým knihomoľom, takže zľava hore je 5 kníh pre ňu. No a ten zvyšok...je celý môj!!!

6 komentárov:

  1. Tak to je opravdu velký nával knížek! A dobrý výběr:) Pád mám půjčený od kamarádky, ale ještě jsem se nedostala k tomu jej dočíst, i když mě knížka docela bavila, ale nějak na to asi není ta správná nálada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, netuším síce kedy sa k nim dostanem, ale určite to bude čoskoro :-)

      Odstrániť
  2. Fúúúha tu sa niekto rozšupol :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hovor mi dačo :-) Ale zase pri cene +- 1,99€ za knihu sa mi nemôže nikto čudovať :-D

      Odstrániť
  3. Taky cekam svuj super balik, ale ne z vyprodeje baronetu. Udelala jsem si povanocni radost :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak príjemné čítanie :-) Ja si dám dúfam na mesiac pokoj, lebo v marci budú zase nejaké výpredaje a to ma manžel už určite vydedí :-D

      Odstrániť